Om oss - Läktarproffs Rental i Sundsvall
×
HEMHYRAOM OSSKONTAKT

Välkommen till Läktarproffs Rental AB

Läktarproffs Rental är en helhetsleverantör inom maskinuthyrning.

Vi hjälper er att tillgodose rätt byggmaskiner för ert projekt med snabba, flexibla och säkra transporter. En mycket viktig del utav våran affärsidé är att äga allt själva och kunna erbjuda kunden både service och transport från och av oss själva för att minimera riskerna för fördröjda tjänster. Det är viktigt för oss att vara helt självförsörjande och inte beroende av andra leverantörer för att säkra våra kunders behov.

”Idag är man generellt sett mer försiktig med att investera i nya inventarier på grund utav hur världsbilden har kommit att se ut. Att hyra in produkter och tjänster är ett betryggande sätt att fortsättningsvis kunna bedriva sina projekt. Detta är också ur ett miljö- och kostnadseffektivt perspektiv.” Ulf Vikström, grundare och VD.

Tidigare har Läktarproffs använt sin maskinpark i eget syfte på projekt runt om i landet. Företag i branschen efterfrågade snabba åtgärder av olika typer av entreprenadmaskiner och liftar. Här grundades då idén om att vara behjälplig på mer än bara våra egna projekt. Vi utgår från Sundsvall, Tegelvägen 14. Där finner ni vårt kompletta uthyrningssortiment som bl.a. innehåller grävmaskiner, bomliftar, saxliftar, dumprar, rivningsrobot, hjullastare och maskinredskap m.m

Vad behöver du hyra idag?

KONTAKTA OSS